+38 067 971 73 91
admin@nas.ck.ua
Дзвінки: 08:00 - 17:00
Вихідні: субота, неділя.
Трав’яниста багаторічна рослина. Збирають зелень, коли стебла відростають до 25см. У перший рік зелену масу зрізають один раз. На другий рік – кілька разів. Використовують листки і соковиті молоді пагони, які мають приємний пряний смак завдяки наявності ефірного масла. Свіже і сушене листя застосовують як приправу в кулінарії, при засолюванні огірків, помідорів, грибів і приготуванні різних маринадів.
Холодостійка культура. Краще росте на структурних родючих ґрунтах. Розмножується насінням і вегетативно. Сіють рано навесні по 25-30 насінин на 1пог.м поверхневим способом, ширина міжрядь –30-40см.
При дотриманні умов зберігання строк життєздатності насіння 3 роки.