Новий середньоранній сорт з дружним формуванням врожаю. Качанчик яйцевидної форми, зелений, масою до 15 г, на одній рослині утворюється до 45 шт. Володіє відмінними смаковими і дієтичними якостями. Брюссельську капусту вживають у салатах, для різних гарнірів, в свіжому вигляді, в супах та консервованої. При переробці та заморожуванні смакові якості не втрачаються.
Холодостійка, волого – і світлолюбна культура. Потребує високої вологості повітря і грунту, а також родючості грунтів. Норма висіву насіння в парник або розсадник 3-4 г на 1 м2. Розсаду висаджують по 3 рослини на 1 пог.м з шириною міжрядь 70 см. У відкритий ґрунт висівають 0,15-0,20 г на 1 м2 або 4-5 насінин на 1 пог.м. Глибина загортання до 1,5см.