Сорт ранньостиглий, від сходів до початку дозрівання 65-70 днів. Плоди округлої форми, поверхня гладенька. Забарвлення фону зеленувате, малюнок - зелені розмиті смуги. Шкірка середньої товщини (10,0-15,0 мм). М'якоть яскраво - рожева, насичена, солодка. Плоди містять 11,0-14,0% сухої речовини, 9,8-12,3% цукрів, 9,2 мг% вітаміну . Маса середнього плоду 5,0-6,0 кг. Дегустаційна оцінка 4,9 бала. Врожайність на суходолі до 39,0-45,0 т / га.
Транспортабельність добра, стійкий проти фузаріозу.
Культура вибаглива до тепла і світла. Припосівне внесення добрив забезпечує дружні сходи, значно підвищує урожай і прискорює достигання плодів. Насіння висівається в ґрунт при наявності температури +18-20оС. Норма висіву 2 насінини на 1 пог.м, ширина міжрядь 90 см, глибина заробки насіння 3-4 см.
При дотриманні умов зберігання строк життєздатності насіння 6 років.