Сорт кореневої петрушки, відноситься до пряних культур. Багатий цінними мінеральними солями калію, кальцію, заліза, фосфору, магнію, фітонцидами, клітковиною, вітамінами. Корінь конічний, довжиною до 15-20см, м’якоть тверда, білого кольору. Коренеплоди використовують у складі стародавньої спеції “білого кореня”, яка незамінна в українській кухні для борщів, соусів, заправок. Молоде листя є чудовою приправою до страв. Для консервації використовують корінь і листя.
Холодостійка культура раннього строку висівання. Вибаглива до родючості і структури ґрунту. Норма висіву 20-30 насінин на 1пог.м, ширина міжрядь 30-45см, глибина заробки насіння 2-3см. Технічна стиглість настає через 90-100 днів після сходів.
При дотриманні умов зберігання строк життєздатності насіння 2-3 роки