Вегетаційний період - 118-120 днів. Салатного напрямку використання. Відносно стійкий до макроспориозу, фітофторозу і чорної бактеріальної гнилі. Урожайність 8,50-9 кг/м2.
Плід округлої форми, червоний, масою 200-250 г. Вміст сухої речовини 5,1-5,4%, загального цукру 2,9-3,6%, вітаміну С 24 мг%, загальна кислотність 0,45%. Смакові якості 5 балів.
Кущ індетермінантний висотою 180-200 см. Листок звичайний, середній, слабосегментірованний, темно-зелений. Суцвіття просте з 3-6 плодами.
Рекомендується для вирощування на шпалері. Добре плодоносить на грунтах будь-яких типів, любить помірний полив.
Рослина вибаглива до тепла, світла, вологи і чутлива до внесення мінеральних добрив, особливо фосфорних в першій фазі розвитку. Кращі ґрунти – легкі, багаті перегноєм чорноземи. Вирощують розсадним або безрозсадним способом Розсаду висаджують у першій-другій декаді травня. У відкритий ґрунт насіння висівають при t +13-16оС Глибина загортання 1,5-2см. Ширина міжрядь 70см.
При дотриманні умов зберігання строк життєздатності насіння 4-6 років.