+38 067 971 73 91
admin@nas.ck.ua
Дзвінки: 08:00 - 17:00
Вихідні: субота, неділя.
Плоди баклажана цінні вмістом вуглеводів, мінеральних солей, кальцію, фосфору, заліза. Їх консервують, солять, готують різні смачні і поживні страви.
Тривалий вегетаційний період і підвищені вимоги до тепла і вологи потребують вирощування культури тільки розсадним способом. Для одержання розсади посів насіння проводять за 50-60 днів до висадки рослин в ґрунт. Висаджують по 2 -3 рослини на 1пог.м з шириною міжрядь 70 см. Рослини не переносять найменшого затінку. Добре реагують на внесення органічних та мінеральних добрив.
При дотриманні умов зберігання строк життєздатності насіння 4 років.