Ранньостиглий, врожайний сорт, 36-45днів. Рослина кущова. Плід білого кольору, циліндричний, гладенький, сдаборебристий біля основи. М’якуш білий або кремово білий середньої щільності. Плоди збирають недозрілими довжиною 14-16 см для широкого використання в консервній промисловості і в домашній кулінарії. Ціниться як дієтичний продукт.
Тепло- і світлолюбна культура. Оптимальна для росту t +18-23оС. Висівають при прогріванні 10см шару ґрунту до 6-8оС. Норма посіву – 2-3 насінини на 1 пог.м з шириною міжрядь 70-90 см. Глибина загортання до 5 см. Для одержання ранньої продукції висаджують 20-40-денною20-40-денною розсадою, яку вирощують в горщечках.
При дотриманні умов зберігання строк життєздатності насіння 6-8 років.