Скоростиглий, суперурожайний сорт. До технічної стиглості 45днів. Період плодоношення – 63дні. Кущ компактний. Плід циліндричний, довжиною 15-20см, діаметром 5-7см, білий, в біологічній стиглості – кремовий. М’якуш ніжний. Вміст сухої речовини 5, загального цукру 3,1%, вітаміну С-22,2мг%. Цінний дієтичний продукт. Плоди збирають недозрілими для широкого використання в консервній промисловості і домашній кулінарії.
Тепло- і світлолюбна культура. Оптимальна для росту t +18-23оС. Висівають при прогріванні 10см шару ґрунту до 6-8оС. Норма посіву – 2-3 насінини на 1пог.м з шириною міжрядь 70-90 см. Глибина загортання до 5 см. Для одержання ранньої продукції висаджують 20-40-денною розсадою, яку вирощують в горщечках.
При дотриманні умов зберігання строк життєздатності насіння 6-8 років.