Середньостиглий сорт. Вегетаційний період від сходів до збирання 60 днів. Кущ компактний, міцний. Висота рослини 40-45см. Лопатки м’ясисті, жовті, без волокон, завдовжки 11-12см. Позбавлені пергаментного шару. Мають високі смакові якості. Культура цінна вмістом білку, вітамінів А,В,С, цукру, мінеральних солей. Використовується в кулінарії як делікатесний овоч. Придатна для безпосереднього споживання, консервування та заморожування.
Рослина волого-і теплолюбна. Не переносить переохолодження ґрунту і засухи. Висівають з половини квітня до кінця травня, можна продовжити літній посів до кінця липня. На 1 кв.м. –14г насіння.
Має високі смакові якості.. Використовується в кулінарії як делікатесний овоч.