Сорт пізній, урожайний. Від сходів до технічної стиглості 120-150 днів. Коренеплід завдовжки до 25 см, ледь конічної форми, масою 180-220 г. Поверхня гладенька, оранжевого кольору, м’якуш яскравий, хрумкий, щільний, ніжний. Має високі смакові якості. Застосовується для споживання у свіжому вигляді, для переробки і для тривалого зимового зберігання.
Високі врожаї одержують на легких суглинках або супіщаних ґрунтах з глибоким орним шаром і помірним зволоженням. Насіння проростає при t +4оС, сходи переносять t -2оС. Норма висіву насіння 20 штук на 1 пог.м, глибина загортання 2 см. Посівна норма на 1 м2 – 0,4-0,6 г. Ширина міжрядь 45 см.
При дотриманні умов зберігання строк життєздатності насіння 2-4 роки.