Середньопізній, 130-140днів, високоврожайний сорт. Кущ високорослий, міцний, розложистий до 55-60 см. Форма плода 3-4-дольна, довжиною до 11 см діаметром 9 см, масою до 200г, поверхня гладенька. Забарвлення плодів у технічній стиглості зелено-червоного кольору, у біологічній – червоне. М’якуш на смак солодкий, товщина його 5-5,5 мм. Аромат слабкий. Використовують у свіжому вигляді і як сировина для переробки.
Тепло-, світло- і вологолюбна рослина. Вирощують тільки розсадним способом. Оптимальна t0 для проростання насіння 23-25оС. Кращий вік розсади – 55-65 днів. Висаджують в ґрунт після загрози весняних заморозків при t ґрунту 15оС. Схема посадки – 3-4 рослини на 1 пог.м з шириною міжрядь 60 см. Сприятлива t для росту і розвитку рослин у відкритому ґрунті 21-27оС.