Середньостиглий, детермінантний, визріває через 105-115 днів після посіву в ґрунт. Стійкий проти хвороб. Форма плоду сливоподібна, червоного кольору, масою 100г. Не розтріскуються ні в свіжому вигляді, ні після консервування. Смакові якості відмінні. Призначені для споживання у свіжому вигляді та переробки. Стійкий до механічних ушкоджень при транспортуванні.
Рослини вибагливі до тепла, світла, вологи і чутливі до внесення мінеральних добрив, особливо фосфорних в першій фазі росту. Кращі ґрунти – легкі, багаті перегноєм чорноземи. Вирощують розсадним або безрозсадним способом. Норма висіву насіння в парник з пікіровкою 6-8 г, без пікіровки 3-4 г на 1 м2. Розсаду висаджують у першій-другій декаді травня. У відкритий ґрунт насіння висівають при t 13-15 0 С з нормою 5-6 штук на 1 пог.м. Глибина загортання 1,5-2 см. Ширина міжрядь 70 см.
При дотриманні умов зберігання строк життєздатності насіння 4-6 років.