Дуже ранній сорт, 68 днів, урожайний, універсальний. Плоди видовжені, червоні, вагою до 60 г, багаті мінеральними солями, органічними кислотами, вітамінами, приємні на смак, солодкі. Сухої маси 5-6% Споживають у свіжому вигляді, а також чудові для консервації у малій тарі.
Тепло-, світлолюбна культура. Вирощують розсадним або безрозсадним способом. Норма висіву насіння в парник з пікіровкою 6-8 г, без пікіровки 3-4г на 1 кв.м. Розсаду висаджують у першій-другій декаді травня. У відкритий ґрунт насіння висівають при t +13-15 градусів цельсія з нормою 5-6 штук на 1 пог.м. Глибина загортання 1-1,5см. Ширина міжрядь 70см.
При дотриманні умов зберігання строк життєздатності насіння 4-6 років.